• 1
 • 2
 • 3
 • 4

omroeper1

 • Musea weer geopend vanaf 2 juni

  De musea Tiengemeten gaan dinsdag 2 juni weer open. Daar zijn wij heel blij mee!Wij houden daarbij rekening met landelijke eisen en voorwaarden ten aanzien van Corona. Ter bescherming van u en de vrijwilligers betekent dit een maximering van het aantal bezoekers en verblijfstijd per museum, een eenvoudige registratie bij de ingang en 1,5 meter afstand houden.Openingstijden van de musea hangen af van de beschikbaarheid van vrijwilligers. Toegangsbewijzen voor de musea Tiengemeten kunt u alleen op het eiland bij de ingang van de musea kopen.Een pontkaartje is alleen verkrijgbaar via de website van Vereniging Natuurmonumenten waarbij u zich ook dient aan te melden voor de overtocht. Het aantal passagiers per overtocht is namelijk gemaximeerd. De musea zijn geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Het Rien Poortvlietmuseum beschikt niet over toiletruimte. Het naastgelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten heeft deze voorziening wel, maar is alleen in de weekenden geopend.Tot ziens bij het Rien Poortvlietmuseum en het Landbouwmuseum! Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

De musea Tiengemeten gaan dinsdag 2 juni weer open. Daar zijn wij heel blij mee!
Wij houden daarbij rekening met landelijke eisen en voorwaarden ten aanzien van Corona. Ter bescherming van u en de vrijwilligers betekent dit een maximering van het aantal bezoekers en verblijfstijd per museum, een eenvoudige registratie bij de ingang en 1,5 meter afstand houden.
Openingstijden van de musea hangen af van de beschikbaarheid van vrijwilligers. Toegangsbewijzen voor de musea Tiengemeten kunt u alleen op het eiland bij de ingang van de musea kopen.
Een pontkaartje is alleen verkrijgbaar via de website van Vereniging Natuurmonumenten waarbij u zich ook dient aan te melden voor de overtocht. Het aantal passagiers per overtocht is namelijk gemaximeerd. De musea zijn geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Het Rien Poortvlietmuseum beschikt niet over toiletruimte. Het naastgelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten heeft deze voorziening wel, maar is alleen in de weekenden geopend.
Tot ziens bij het Rien Poortvlietmuseum en het Landbouwmuseum!

Contact

Rien Poortvliet Museum 
Tiengemeten 14
3284 BE Zuid-Beijerland
info@rienpoortvlietmuseum.nl

Privacy statement

Arrangementen

Boekingskantoor voor arrangementen:

Tiengemeten 19a 3284 BE Zuid - Beijerland

Het kantoor is tijdens de winterstop gesloten

tot 1 april 2020

info@rienpoortvlietmuseum.nl