• Extra openingstijden in november

Normaliter is het museum in de winterperiode gesloten. Echter: besloten is om het Rien Poortvlietmuseum tot eind november op de zaterdag en de zondag open te stellen van 11:30 tot 15:30. Voor wat de corona beperkingen betreft volgen we de maatregelen van de rijksoverheid.  Read More

paardenkart

Het is ook mogelijk om een bezoek aan het Landbouwmuseum te combineren met een rondrit over het eiland met paard en wagen.

Echter ... tot nader bericht kunnen deze rondritten niet plaatsvinden, aangezien de voerman / rondleider momenteel herstellende is van een heupoperatie. Zodra er weer mogelijkheden zijn, treft u op deze pagina weer een mededeling aan.

De Hitsaert kan u een onvergetelijke dag op Tiengemeten bezorgen door een gedeelte van het eiland te verkennen met de Huifkar al naar gelang het weer. Onderweg kunt u even uw benen strekken door een wandeling te maken, wat te drinken of te picknicken.

Meer info hierover: www.dehitsaert.nl
tel Piet Holster 06 104 740 25

(1 nov. 2021 - 1 april 2022)