• 1
 • 2
 • 3
 • 4

omroeper1

 • Musea weer geopend vanaf 2 juni

  Sinds dinsdag 2 juni is het Rien Poortvliet museum Tiengemeten weer geopend. Daar zijn wij heel blij mee! Wij houden daarbij rekening met landelijke eisen en voorwaarden ten aanzien van Corona. Ter bescherming van u en de vrijwilligers betekent dit een maximalisering van het aantal bezoekers en 1,5 meter afstand houden. Het museum is geopend op van dinsdag tot en met zondag. Toegangsbewijzen voor de musea Tiengemeten kunt u alleen op het eiland bij de ingang van de musea kopen. Een pontkaartje is alleen verkrijgbaar via de website van Vereniging Natuurmonumenten waarbij u zich ook dient aan te melden voor de overtocht. Het museum is geopend van 10.30 tot 16.30 uur.  Helaas beschikt Rien Poortvliet museum niet over toiletruimte. Het naastgelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten heeft deze voorziening wel. Voor het Landbouwmuseum Tiengemeten gelden andere openingsdagen; zie hiervoor de website: www.landbouwmuseumtiengemeten.nl Tot ziens bij het Rien Poortvliet museum en het Landbouwmuseum! Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Heicondias

Allereerst is er natuurlijk het prachtige eiland Tiengemeten, waar u kunt wandelen en fietsen. Bent u minder goed ter been dan is er de mogelijkheid van een rondrit in een golfkartaxi of met paard en wagen. Maar ook een museumbezoek (Landbouwmuseum, Rien Poortvlietmuseum) of een lekkere lunch of diner (bij Herberg Tiengemeten of bij Pannenkoeken bij Hèlène) behoort tot de mogelijkheden Wij kunnen u hier afzetten, voorafgaand of gevolgd door een rondje varen om het eiland. U kunt ook bijvoorbeeld een lunch of barbecue aan boord gebruiken, de keuze is aan u! Heeft u wat te vieren in de herberg? Onze boot is een uitstekende optie voor het vervoeren van uw gasten direct naar de herberg, zodat ze geen kilometers hoeven te lopen!

Veel gevraagd is ook het rondje Hoekse Waard. Wij horen veel dat mensen al heel hun leven op het eiland wonen, maar er nog nooit omheen gevaren zijn! Dit rondje is een leuke, bijzondere manier om de Hoekse Waard van een andere kant te kijken. Het rondje Hoekse Waard is een dag vullend programma waarbij u aan boord kunt lunchen, of ergens langs de route van boord kunt gaan voor een lunch of diner.

Willemstad is ook een leuke optie om aan te leggen met het schip. Deze tocht is bijvoorbeeld te combineren met een rondje Tiengemeten. Willemstad is een oude vestingstad met veel bezienswaardigheden, een jachthaven en tal van gezellige restaurantjes.

Heeft u trouwplannen? Denk eens aan een rondje varen met uw gasten, voor of na de plechtigheid. Er is al menig bruidstaart bij ons aangesneden! Ook vervoer van en/of naar de trouwlocatie is uiteraard mogelijk.

Naast deze recreatieve mogelijkheden wordt de Heicondias ook steeds vaker ingehuurd door bedrijven om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. U kunt dan denken aan het tijdelijk overnemen van een andere veerdienst (bijvoorbeeld de vervanging van de fast ferry in Hoek van Holland) of het tenderen naar grotere schepen.

Dit zijn slechts enkele suggesties. Heeft u zelf een idee, overleg gerust met onze schipper. Er is veel mogelijk!

Voor meer informatie:telf.

Huib Bijl 06-10951895

Eva van Dijk 0638354991

www. hoekschevaart.nl

Contact

Rien Poortvliet Museum 
Tiengemeten 14
3284 BE Zuid-Beijerland
info@rienpoortvlietmuseum.nl

Privacy statement

Arrangementen

Boekingskantoor voor arrangementen:

Tiengemeten 19a 3284 BE Zuid - Beijerland

Het kantoor is tijdens de winterstop gesloten

tot 1 april 2020

info@rienpoortvlietmuseum.nl