• 1
  • 2
  • 3
  • 4

shoutmangreen

  • Expositie 2017 LANDLEVEN

    Rien Poortvliet, de tekenende verteller (1932- 1995), heeft bijna geen schilderijen of aquarellen verkocht. Hij verzamelde zijn werk en maakte daar boeken van : “Dan kan iedereen ervan genieten!” Read More
  • Kabouterzolder

        De zolder is speciaal ingericht rond de diverse kabouterboeken van Rien Poortvliet. Vele werken uit die boeken zijn op de zolder tentoongesteld.Daarnaast zijn meerdere hoeken zo ingericht, dat de kinderen er actief aan Read More
  • 1

hakopdetakHet gehele oeuvre van Rien Poortvliet is veelomvattend te noemen en hij heeft dan ook legio boeken geïllustreerd en gemaakt, met literaire grootheden als Godfried Bomans, Jaap ter Haar, Leonard Roggeveen en Wil Huygen. Enkele bekende items en titels zijn de Jachttekeningen, Vossen hebben holen, Hij was een van ons, Te hooi en te gras, Het brieschend paard, Ark van Noach, Langs het tuinpad, enz., maar ook heel veel Kabouterboeken zoals Leven en werken van de Kabouter, Oproep der Kabouters, Klaas Vaak en het ABC van de slaap, Kabouter versjes en spreekwoorden, enz. Nagenoeg alle boeken zijn te koop in het Rien Poortvliet museum, maar ook te bestellen via het volgende mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In onze museumwinkel kunt u vele artikelen bekijken en aanschaffen die iets met Rien Poortvliet te maken hebben. Zo zijn er boeken, kalenders, kaarten, boekenleggers en cadeuartikelen te verkrijgen.

De winkel is toegankelijk voor minder validen.

BOEKEN VAN RIEN POORTVLIET NU ONLINE TE BESTELLEN.

Onderstaande boeken kunt u gemakkelijk bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even een mailtje met het afleveradres,u krijgt dan een bevestiging en een rekeningnummer waar u het geld op kunt storten en de boeken komen uw kant op. Wel moet u rekening houden met het gegeven dat de kosten worden verhoogd met € 7,50 portokosten. De boeken zijn uiteraard te koop in het Rien Poortvlietmuseum en bij de bestuursleden, zie elders op deze site, bij "contact".

€ 21,00 De wereld van Rien Poortvliet  

€ 17,95 Tussen gaap en slaap              

€ 14,95 Braaf                                             

€ 20,95 Kabouter kinderversjes            

€  6,95 Kabouterrecepten                    

€ 14,95 Kabouter kookboek                   

€ 22,50 Ark van Noach                             

€ 22,95 Briesend paard                          

€   9,95 Dieren in de natuur                   

€ 19,95 Hij was een van ons                 

€ 17,95 Tresoor                                       

€   9,95 Wereld van de kabouters        

€  6,25 Kabouter klokkijken   

€ 25,00 Jachttekeningen

€ 26,00 Leven en werken van de kabouters

€ 22,50 Langs het tuinpad van mijn vaderen

€ 26,00 Oproep der kabouters

€ 26,00 De vossen hebben holen.

           

 

Contact

Rien Poortvliet Museum Korendijk
Tiengemeten 14
3284 BE Zuid-Beijerland
0186-661747
info@rienpoortvlietmuseum.nl

Arrangementen

Boekingskantoor voor arrangementen:

Tiengemeten 19a 3284 BE Zuid - Beijerland

+31612471891

landbouwmuseum.boekingskantoor@gmail.com