Vanaf vrijdag 25 maart gaan de musea op Tiengemeten weer open. Het Rien Poortvlietmuseum en het Landbouwmuseum zijn weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

Ook Eerste en Tweede Paasdag zijn de musea open. Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart, staat er gelijk iets bijzonders op het programma. Er zijn die dag allerlei Paasactiviteiten op Tiengemeten. Na de vaartocht met de pont kun je eerst naar

Speelnatuur voor de eerste activiteit. Vervolgens ben je met je toegangskaartje van Speelnatuur welkom in het Landbouwmuseum. De kippen zijn nu al druk bezig genoeg eieren te leggen! Met je gekookte ei ga je naar het Rien Poortvlietmuseum om het te versieren. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende paaswerkjes! Kabouter Spruiteprak en zijn vrouwtje verwelkomen je graag op de kabouterzolder.

eikuiken