Workshop schilderen voor kinderen in het Rien Poortvlietmuseum.

schilderenvoorkinderenOp zaterdag 6 mei kunnen de kinderen tussen half 12 en half 4 in het Rien Poortvlietmuseum op Tiengemeten deelnemen aan een workshop schilderen:

Lente op het doek!

Kabouter Spruiteprak nodigt alle kinderen daarvoor uit. Ook kunnen ze spelen op de kabouterzolder en alle schilderijen van Rien Poortvliet bewonderen en hier misschien wel inspiratie opdoen om zelf aan het werk te gaan met de verfkwast!

Elke eerste zaterdag van de maand zijn er in het museum extra activiteiten voor kinderen, steeds rond een ander thema. Kabouter Spruiteprak is met zijn vrouwtje dan op de kabouterzolder aanwezig om alle kinderen te verwelkomen.

Met een combikaart (kinderen 5 euro en volwassenen 10 euro) heeft u toegang tot zowel het Rien Poortvlietmuseum als het Landbouwmuseum (incl. overtocht pont). Elk heel uur vertrekt de pont vanaf Nieuwendijk naar Tiengemeten. Voor de activteiten betalen de kinderen 2 euro.

Voor meerdere informatie:

Rien Poortvlietmuseum Tiengemeten  of contact opnemen met Arie Palsrok: tel. 06 16128368

www.rienpoortvlietmuseum.nl